В новото горещо интервю на Янис Бърдарски, Ви представяме моделът Иво Иванов от "Визаж", познат на всички вас и от предаването "Сделка или не", като асистент на Румен Луканов.

- Как си? Как се чувстваш?

- Благодаря, чудесно! Преди малко се събудих. Сега съм в отпуска и си поспивам до късничко.

- Как минава един твой ден?

- През работно време ставам рано сутрин, закусвам  и тръгвам по задачи. След работа отивам във фитнеса, където се разтоварвам максимално с тренировка и среща с приятели. През почивните дни обичам да спя до късно, да ходя извън града на вила или хотел в планината, да играя с приятели футбол, тенис и други спортове… разбира се не забравям и нощния живот, който е задължителен.

- Къде работиш в момента? С какво се занимаваш?

- Работя в семейния бизнес. Брат ми се занимава с производство на дамска конфекция за износ, което доста ни ангажира.

- Имаш ли си хоби?

- Имам доста хобита, най-голямото ми е свързано с компютрите. Занимавам се почти професионално с уеб сайтове и всякакъв вид софтуер и хардуер. Още от малък винаги са ме привличали новите технологии. Към хобитата си прибавям и работата ми като модел. Било то фотосесии, реклами, ревюта, клипове и най-вече телевизия, за което се изисква отговорно и професионално отношение. Всички останали хобита са свързани със спортове понеже съм израстнал със спорта. Тренирал съм почти всичко, най-вече футбол.

- С какви спомени се връщаш към "Сделка или не"? Какво мислиш за Румен и Жасмина?

- Спомените ми за предаването "Сделка или не" са много и са едни от най-хубавите в живота ми. Идеята на самото предаване беше да създава семейна атмосфера, в която вземат роля 22-ма участници от различни крайща на страната, към тях добавям и целия екип на предаването. Така формирахме едно голямо семейство, в което много се забавлявахме. За Румен мога да кажа, че е много добър водещ, а като човек е предприемчив, преминал през доста трудности и голям професионалист. Жасмина е моя колежка, която много уважавам и й пожелавам успех във всички начинания.

- А към "Дупка в стената"?

- За "Дупка в стената" се връщам с широка усмивка, тъй като падаше голям смях с преодоляването на стените и имаше много забавни участници, които се налагаше да спася от "удавяне" в басейна.

- Би ли участвал в друг ТВ проект?

- С най-голямо удоволствие! Отворен съм към всякакви предложения. Явявам се на кастинги за водещи и асистенти и би било удоволствие за мен да продължа да се занимавам с телевизия.

- В клипове на кои изпълнителки си се снимал?

- Имам клипове с Глория и Емилия. Също така един ден бях изненадан да видя как Гергана в свой клип разкъсва мои плакати.

- Знам, че си участвал в "Ще рискувам" на Емилия... Какво мислиш за нея? Би ли участвал и в друг неин видеоклип?

-Останах много очарован от Емилия и работата ми по време на клипа с нея. Уважавам я много като певица и като личност. Ще се радвам да имам предложение за нов видеоклип с нея.

- Каква трябва да е жената до теб и имаш ли такава до себе си?

- Жената до мен трябва на първо място да е красива и чаровна. После идва моментът с характера, който обаче може да развали за няколко минути първия критерий. За да ме задържи една жена до себе си трябва да бъде забавна, земна, естествена и прекараното време заедно да минава неусетно. Такава каквато имам честа да притежавам в момента.

- Какво мислиш за секса за една нощ?

- Живеем в изключително динамичен свят и всеки един от нас има нужда от секс, за да понижи стреса и да се чувства по-сигурен в себе си. Така че, ако няма постоянен партньор, няма причина да не си намери "непостоянен" - без проблемите и отговорностите, които една сериозна връзка изисква.

- Ревнив ли си?

- Контролирам ревността. Обичам да изчаквам момента, като преценя трезво дали е нужно да изревнувам в дадена ситуация. Но ако някой почва да нахалства "скорпионът" в мен става доста раздразнителен и то за дълго.

- А имаш ли си любима поза?

Всички последователно. Колкото по-нестандартна, толкова по-добре.

- Колко важен за теб е сексът в една връзка?

- Много, накъде без него! Според мен сексът е едно от най-важните неща в една връзка. Много хора, главно жените ще кажат, че не е така, но имам един въпрос: Като имате проблеми със секса имате проблеми и във връзката нали? 

-  Лесно ли допускаш жени до себе си?

- Ако усетя някаква химия и съм впечатлен ги допускам лесно донякъде, но трудно разкривам същността си.

- Пожелай нещо на читателите в HotNews.bg

- Пожелавам да вдигнат високо горе глави, да се усмихват, всеки да повярва в себе си и да бъде оптимист. Живейте за мечтите си. Когато желаеш нещо много силно, то ще се сбъдне рано или късно.