Какво е славата за Златка Димитрова? Сексапилната плеймейтка, която е гадже на шампиона по самбо Благой Иванов, отговаря искрено на въпроса в своята авторска рубрика в сайта Blife. Ето и откровенията на Черната Златка...

"Всеки иска да бъде известен, забелязван, сниман, коментиран, дори и да е за нещо скандално. В крайна сметка си казваме "няма лоша реклама" за самите нас. Ако някой ви каже, че не го е поблазнила славата, не му вярвайте. Мисля, че повечето хора искат това и никога не се замислят какво би им коствало, за да достигнат до крайната си цел- известността.

Хората са много наивни и вярват в какви ли не приказки на хора, които се опитват да им "помогнат", за да се доберат до върха, а накрая се оказва, че някои са използвани само и само, за да бъдат подлога на друг.

Славата е много мръсно нещо, но и много сладко.

Сравнявам славата с Ада - примамлива, сладка и жестока. Не искам обаче и да крия това, че и аз самата бях "примамена" от нея, но не се смятам за жертва, нито пък съжалявам за това. Ако си готов да кажеш "ДА" и да поемеш по пътя към славата, трябва не толкова физически, а психически да си готов за нея и разбира се с нейните положителни и отрицателни страни. Това е нещо като брака, казваш "ДА" - в добро и лошо, нали така беше?!?

На мен лично славата повече ми е дала отколкото взела, а и зависи от самия теб по кой път ще "избереш", за да се добереш до нея. За да не ставам много банална и да не ви отегча, ще кажа: Славата ми даде свят, избор, поле за изява, начин на мислене, срещна ме с много хора и изживявам много хубави моменти, разбира се.

Какво ми взе ли? Част от личния живот, като почти всичко е на показ. Чета статии по мой адрес, а повечето са просто измислица. Това накърнява достойнството ти, разбиран си погрешно от другите и какво ли още не. Трябва да знаете, че славата ти може да бъде изградена с лошо лице, какво ти не си! Малко банално, но славата е нож с две остриета. Готов ли си да скочиш с главата надолу и да не се замислиш за последствията. Трябва да знаете следното:

Не е важно от къде идваш и на къде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!"