В сезона на тропика GRAZIA покани Вики от „Мастило“, за да я разпита за музиката, мечтите и... добрия секс. В новия брой прочетете още за радостта от възрастта при три прекрасни жени с професия поп певица – Нели Рангелова, Мариана Попова и Аксиния.

Намерете съвети за най-съвременните начини за борба с проблемното забременяване, с помощта на известни специалисти по стерилитет и няколко лични истории.

Свободни, удобни, женствени – такива са модерните посланици на хипишика – дългите рокли, които превземат дизайнерските колекции и това лято. Хипивълната не подмина и банските – с микс от щампи, бордерии и ресни те разкриват бохемската си природа… в мини размери и с тематични аксесоари. Изящни бродерии и смели флорални мотиви превръщат лятото в горещо, плажно pret-a-porter.

И още:

Любовната игра във фотографията на тандема Инес ван Ламсверде и Винууд Матадин, Даян Перне – черната кралица на модата, нов аробат от Фърги, летен джаз в Монтрьо, откраднатата красота на холандският топмодел от 70-те Вили ван Роу... И много други идеи, с които да преборим горещините и въпреки това да си прекараме горещо!