За кратко време румънската изпълнителка Inna успя да завладее с хитовете си цяла Европа. Песните "Hot", "Love", "Deja Vu" и "Amazing" покориха редица класации и с голям успех се излъчват по най-голямата световна музикална телевизия MTV.  Освен всичко това таланта на певицата беше възнаграден от международната медия, в края на миналата година. Тогава ръмънската сензация беше номинирана на "MTV Europe Music Awards" в категорията "Best European Act".

Въпреки многобройните ангажименти Inna се съгласи да даде интервю за българските си почитатели в HotNews.bg, като с това имаме привилегията да сме първия БГ сайт, който взима интервю от изпълнителката. Репортерът ни Янис Бърдарски беше упорит и успя да осъществи крайната си цел. Той зададе на красавицата професионални и горещи въпроси. Тъй като брюнетката отговори на английски, беше нужно малко време за да преведем казаното от нея и сега Ви го предоставяме.

- Когато направи хита си "Hot" очакваше ли той да пожъне такъв огромен успех?

- Определено не! Но се радвам, че стана хит. Беше ми мечта от детството, всъщност се чувствам чудесно да я изживея.

- Какво ново около теб в професионален план?

- Ооо! Има толкова много нови неща около мен. Турне, интервюта и промоции. Много е изтощаващо, но наистина обичам това, което правя. Така, че всичко е ОК.

- Кога да очакваме нов албум и видеоклип от теб?

- Не знам дали скоро ще издавам нов албум, но подготвям няколко нови песни. Доколкото видеоклип - на 9 юни снимахме парчето “10 minutes” в Лондон. Вече трябва да се върти по телевизиите. Много съм развълнувана.

- Какво правиш през свободното си време? Имаш ли си хоби?

- За съжаление нямам много свободно време, но когато ми остане такова го прекаравм с приятели и семейството си. Гледаме филми , слушаме музика и се забавляваме.

- Какво е мнението ти за българската публика и би ли направила отново концерт тук?

- Била съм в България няколко пъти и всеки един от тях беше невероятно изживяване. Всички се отнасяха с мен много добре и с удоволствие бих се върнала. Сигурна съм, че ще дойда отново.

- С кой световен изпълнител би искала да направиш дует?

- Сложен въпрос. Наистина не знам!

- Има ли подходяща музика за секс?

- Зависи... Хубавата музика би била много полезна в романтични моменти, но не е най-важното нещо.

- Какво мислиш за секса за една нощ?

- Не е мой тип.

- Какъв трябва да е мъжът до теб и имаш ли такъв до себе си?

- Някой, който да ме подкрепя и разбира. Мога само да кажа, че имам наистина щастлив живот.

- Пожелай нещо на всички твои почитатели в HotNews.bg…

- Благодаря за интервюто. Пожелавам много любов на всичките читатели и им предавам цялата си любов. Обичам Ви!