На 1 юли в зала "София" на Гранд-хотел "София" бяха раздадени Петите годишни награди за най-добра кампания за набиране на средства "Заедно 2010". Галена и Галин бяха отличени за своята сърцатост и съпричастност от Фондация "Работилница за граждански инициативи". Призът им бе връчен в категорията "Най-добра кампания на Неправителствена организация". Отличието се дава за благотворителната инициатива "Песента носи надежда", в която се включиха и много звезди на "Планета" ТВ.

Сумата от 10 945 лева бе събрана по време на концерта в помощ на Дневен център за деца с увреждания във Велико Търново. Лично кметът на старопрестолния град, д-р Румен Рашев подкрепи благотворителната кауза на Галена и Галин.

Звездната двойка не за първи път доказва, че има голямо сърце, както за радостите, така и за тежките моменти в живота. Средставата от първата официална фотосесия на сина им Стефан бяха предоставени за закупуване на модерен кувиоз, а вратите на семейния комплекс "Калоянова крепост" в Арбанаси винаги са отворени за благотворителни инициативи.

Източник: Signal.bg