Съвсем скоро само в HotNews.bg очаквайте интервюта с две от най-известните музикални звезди на Румъния - Inna и Dony. Нашият светски репортер Янис Бърдарски успя да ги "хване", въпреки напрегнатата им програма.

Inna стана известна с мега хита си "Hot". Той покори всички възможни класации в България и по света. Същия успех имаха и другите парчета на поп сензацията - "Love", "Deja vu" и "Amazing".

Dony пък блесна с парчето "So bizzare". В момента голям хит по дискотеките е и неговата песен "Samba", която дава сериозна заявка за летен хит. Тя е съвместно с друга румънска певица - Andrea Banica.

Звездите, които набират сериозна скорост и вече са световно известни отговориха на всички въпроси, които вълнуват българските им почитатели. За кариерата, любовта, секса и още много други горещи теми ще иде реч в ексклузивните интервюта, на които до броени дни ще може да се насладите.

HotNews е първият български сайт, пред който изпълнителите се съгласиха да говорят и разкрият най-интересното около тях.