Ежегодната сбирка на участниците от четирите сезона на шоуто Survivor завърши с ареста на 17 от риалити героите. Купонджиите бяха закарани в Осмо районно полицейско управление, където по думите им висели до 5 часа сутринта.

Скандалът се разигра снощи, 26 юни, на рибарника на Панчарево. Там организаторът на събитието Антон Агонцев и много от сървайвърите празнуваха ежегодната си среща, пише "Блясък".

Сред купонджиите бяха риалити герои от всички сезони, сред които плувкинята Жени, фитнес инструкторът Финдо, певиците Джина Стоева и Маргото, актрисата Яна Маринова, бизнес дамата Меги Дерм, моделката Емануела Бадева, Митьо Крика и много други.

Интересното е, че сред празнуващите не бяха победителите в четирите сезона. Липсата им веднага беше разкритикувана от присъстващите и най-вече от организатора Антон Агонцев (на снимката), който държа дълга реч по въпроса. Естествено, за доброто настроение на всички се погрижи певицата Джина Стоева, която наред с популярни попфолк парчета, поздрави гостите и с фолклорни песни. За разлика от нея Маргото предпочете да не демонстрира певческия си талант.

В разгара на купона обаче се появиха полицейски коли, които помолиха празнуващите да намалят музиката, тъй като имало оплакване от съседите за силата на звука. Първо имаше предупреждение, след което купонът продължи. Последва втора поява на униформените, които този път съставиха акт на Агонцев, а след третото оплакване на жителите арестуваха 17 от сървайвърите, повечето от които от силния пол. В районното на всички задържани са съставени протоколи, а на трима от тях и актове. След което арестуваните са били пуснати на свобода.