Сръбкинята не крие,че в отношенията си с Андрей има проблеми, но не са чак толкова сериозни. Двамата работят прекалено много и нямат време да останат насаме. За семеен живот и дума не може да става.

Даниела е сама всяка вечер у дома и се радва на компанията на мъжа си само през уикенда. Тогава обаче тя е прекалено изморена от изминалата седмица и не могат да седнат на семейна вечеря като нормална двойка. Тежкият работен режим, който съпрузите имат от близо 9 месеца съсипва любовните им отношения.

"Не се виждаме. Прибирам се, него го няма. Ям сама и си лягам. После той се прибриа и яде сам. Сутрин, когато излизам, спи. Какво семейство е това?", недоволства Даниела.

Сръбкинята е възпитана на патриархално, обича домашния уют и приема да се омъжи за Андрей с идеята да е домакиня. Тя не крие, че в родината й именно това е пътят на всяка млада жена. Даниела приема да е водеща, защото предаването е само веднъж в седмицата и това не пречи на женските й задължения.

Андрей стана водещ и на ежедневно вечерно шоу. Даниела няма думата, защото е наясно, че мъжът й трябва да работи за да печели пари за фамилията. Тя се надява, че скоро ще забременее и проблемите й ще се решат от само себе си. "Мъжете се променят, като станат бащи. Стават отговорни и им е мило семейството", заяви тя на своя гостенка в предаването "Отчаяни съпруги" преди лятната отпуска.

Наскоро блондинката се похвали, че заедно с Андрей стягат куфарите за Венеция и Рим, където ще прекарат общо меден месец. "Има надежда за брака ни. Имаме цял меден месец само за нас. Ще си направим бебе във Венеция и всичко ще се оправи", категорична е Даниела.