Уникално пиро шоу спретнаха за българските си фенове немските рокаджии от Rammstein. Огньове, фойерверки и десетки взривове съпътстваха 90-минутното шоу на германците, коментира "Блясък".

Хилядите почитатели на Rammstein, изпълнили столичния стадион „Васил Левски“, чуха най-известните парчета на любимците си. Всички пяха заедно с вокалиста Тил Линдеман хитовете Du Hast, Hier kommt die Sonne, Keine Lust, Du Riechst So Gut, Benzin, Links 2...3... Той пък не пропусна да покаже какво е научил на български, приканвайки публиката с думите: „Ръцете горе“.

Ексцентричният Криатиан Лоренц, който свири на клавири, пощури допълнително феновете, като седна в надуваема лодка и се впусна в „морето“ от ръце на публиката. Като подарък той получи български знамена и шалчета, които развя за радост на присъстващите. Както и бутилка с бира, от която не пропусна да си пийне.

След края на уникалното шоу, Rammstein паднаха на колене пред многохилядната публика, а вокалистът каза: „Благодаря, обичам ви“, което моментално беше последвано от мощните викове на тълпата.

И последната си вечер в България Rammstein решиха да прекарат в столичен попфолк клуб. След „Ориент 33“ и Sin City, ред беше и на Night Flight. Там те отново запяха парчето „Палатка“ и подрусаха кючеци. Сред гостите в клуба беше и плеймейтката Николета Лозанова, която не пропусна да се снима с рокаджиите.