Rammstein явно не спират да изненадват - появиха се в нощта срещу вторник в чалга клуб в Студентски град. За разлика от други звезди, които само прелитат над София, немски говорещите откачалки се настаниха сред фолкаджийки и бяха заловени от "Булфото".

Тил Линдеман и компания гледаха с интерес танците на кючекинята в заведението. Германските рокаджии предизвикаха всеобща еуфория сред посетителите. Въпреки че е далеч от техния индъстриъл, ориенталската музика не им попречи да се позабавляват с родните красавици.

Азис също е роден да изненадва. След като се нацупи на сър Елтън Джон въпреки близките им сексуални наклонности, той обяви, че ще отиде триумфално на немските зверове Rammstein. Жар птицата на родния шоубизнес е фен на бандата от 3 години. Харесвали му, защото са откачени и щури. Обожава клиповете им. Особено тези, в които метълите са на висок ток. Там Азис припознава себе си. Той не е пропуснал да изгледа и порното с дубльори на групата. Кралят на попфолка е и немски възпитаник - дълги години семейството му са били емигранти в Германия и той знае езика и бита им. Най харесва DU hast, защото има двоен смисъл - "ти ме имаш, ти ме мразиш".

Ути Бъчваров се определя като тотален фен на "Металика" и романтичен фен на Manowar. "След Джеймс Хетфийлд и компания биха ме изкефили най-много Manowar, въпреки че съм ги гледал в един дъжд в Каварна. Както казват повечето хора, бруталният немски език в този вид музика е като соцпорното - всеки го гледа и на немски е още по-интересно.

Така че ще се радвам много и на Рамщайн", обяснява топкулинарят. Той би ги нагостил както подобава. "Музиката на Manowar особено ми напомня за рицарски времена, за битките рамо до рамо, а това, да си на маса, е една хубава битка. Бих разположил на сцената рицарски маси с огромни мръвки, цели печени волове, бокали, бих се включил към звука с тенджери и тигани и котли. Много е хубаво да готвиш сред приятели и воини", казва още Бъчваров.

Водещата на новините по bTV Гена Трайкова хукна веднага след късната емисия да хване "Металика". Телевизионерът от PRO.BG Жоро Любенов също ще се зареди навреме на стадиона, но днес, защото е фен на Alice In Chains и на Rammstein.