През изминалите две седмици Кралят на шоубизнеса у нас Азис е обект на засилено внимание и почит сред чуждестранните медии.

След като арткритикът Майкъл Климелман от международния ежедневник New York Times направи обширно интервю с гласовития блондин, от „Ройтерс” също се заинтересуваха от певеца.

За влиянието на поп-фолк течението върху младите, развитието на българската музика и нейното бъдеще се допитаха до Азис от международната информационна агенция.

Междувременно на страницата на звездата в популярната социална мрежа www.last.fm, която свързва хората чрез общите им музикални интереси, фенове от цял свят се надпреварват да хвалят Азис и да споделят очарованието си от музиката му. www.last.fm е мястото, където меломани от различни части по света дискутират музикални теми, обменят опит и се информират взаимно за нови парчета на различни по стил артисти.

Особено изявени са почитателите на Азис от Бразилия и Германия, които са силно впечатлени от вибрациите на гласа му и не пестят суперлативи за визията и таланта му.

източник: