Едва ли има някой, готов да се усъмни в това, че Ева Лонгория притежава тяло, с което може да се гордее? Доказателство за това са последните снимки на "Отчаяната съпруга", които се появиха в британския в. "Дейли Мейл".

На тях съпругата на френския баскетболист Тони Паркър е по бикини и потниче, а върху тях е облякла халат, който обаче заради вятъра на практика не прикрива нищо. Неглижираният образ на Ева се допълва от пухкави домашни чехли. Тя обаче явно не се срамува от вида си, защото върви с високо вдигната глава, без да се притеснява какво мислят хората за нея.

В момента актрисата е в Санта Барбара, където текат снимките на филма "Без мъже". Именно там г-жа Паркър бе снимана от папараци как излиза от караваната си и се разхожда около декорите. По-късно тя мина през фризьор и гримьор и се издокара в синя памучна рокля.


Партньор на Ева Лонгория Паркър в лентата е Крисчър Слейтър. Филмът разказва историята на едно отдалечено село в Латинска Америка, където жените са оставени да се грижат сами за семействата си, след като мъжете им насилствено са вербувани от банда комунистически бунтовници.



Но докато звездата от "Отчаяни съпруги" е работохоличка на снимачната площадка, 35-годишната Ева признава, че за нея няма нищо по-приятно от това да прекарва времето си със своя съпруг. "Аз съм жена от 50-те години и обичам да се занимавам с домакинството – да готвя, шия или просто да си седя у дома заедно с Тони. Моята майка също беше такава, постоянно се грижеше за своя съпруг. Винаги съм й се възхищавала за това и съм искала да приличам на нея", споделя г-жа Паркър пред "Дейли Мейл".

Френският баскетболист навърши 28 години този месец, а Ева се постара много, за да направи неговия голям ден незабравим. Тя затрупа любимия си с подаръци, а купонът за рождения ден продължи цели две седмици. Двамата вдигнаха наздравици в Маями и Лос Анджелис, а последната им спирка бе в Лас Вегас, където Тони събра своите приятели, баща си и братята си.

Източник: Sportal.bg