През изминалия уикенд в портала за видосподеляне vbox7 се появи “новината”, че певицата на "Диапазон Рекърдс" - Славена, и колежката й Валя от "Пайнер" са се сбили в столично заведение заради парче, което има сходно звучене.

Славена промотира песента си на Третите годишни награди на "Фен ТВ" в цирк „Балкански” в столицата на 13 април,а в средата на месец май нейната колежка Валя, артист на конкурентна фирма, представи своето изпълнение със заглавие „Популярна”. Феновете откриха огромна прилика между двете парчета и това предизвика бурна дискусия в Интернет пространството

Славена и нейните продуценти са заплатили правата за въпросната песен, която в оригинал се казва „Gia Sena Anaseno” и се изпълнява от гръцката певица Maria Iakovou.

Музиката е дело на популярния гръцки композитор Кирякос Пападопулос. Кой кого окрал не става ясно, щом е двете певачки да се карат за песен, която всъщност е оригинал на балканските ни съседи.

Информацията в клипчето във vbox7 разказва как двете изпълнителки са се хванали за косите в столично заведение, за да разрешат възникналия спор. И двете изпълнителки отричат това да е какъвто и да е PR и категорично отхвърлят идеята, че имат някакъв проблем помежду си относно "авторския" си репертоар.

източник: Blife.bg