17-годишен младеж се е оплакал на властите в Лос Анджелис, че е бил нападнат физически от актрисата Джоди Фостър. Бащата на тийнейджъра разказал пред американските медии, че синът му видял холивудската звезда в центъра The Grove.

След като я снимал обаче, актрисата буквално пощуряла. „Джоди Фостър нападна физически сина ми”, разказал бащата на момчето. „Тя го хванала толкова силно, че ръката му е цялата в драскотини и синини.”

Инцидентът станал още на 29 май, но едва тези дни жертвите решили да проговорят и пред медиите. Според полицейския доклад, момчето мернало Джоди Фостър и й направило няколко снимки. След което тръгнало към паркинга, за да си ходи. Джоди обаче го последвала навън и настигайки го, първо го ударила в гърдите, след което силно грабнала лявата му ръка.

„Синът ми беше в The Grove заедно с приятелката си, за да гледат филм. Тогава видял Джоди Фостър, на която е голям фен и просто я снимал, за да я има за спомен”, разказал бащата на момчето. „Когато тя го настигнала и блъснала, той страшно се шокирал и многократно й се извинил. Разказа ми, че синът на Джоди Фостър дошъл при него и се извинил за поведението на майка му. Децата й били страшно смутени и засрамени от поведението й.”

Джоди Фостър има две биологични деца – Чарлз, на 11 г, и Кристофър, на 8 г. Актрисата, която ревностно пази в тайна личния си живот, обаче никога не е разкривала самоличността на бащите им. За нея се знае, че предпочита женските ласки, отколкото мъжките.

Говорителят на актрисата заявил, че реакцията й е била с цел да защити децата си, тъй като помислила момчето за папарак.

източник: "Блясък"