Близо месец преди старта на лятното турне на телевизия "Планета", една от сигурните звезди - Преслава сподели пред :

"В момента не готвя наистина нищо. Няма да се оправдавам, че имам песни. Просто съм в такъв период, че не правя нищо. Когато му дойде времето, аз ще ви кажа. Винаги мога да кажа, че са достатъчно силни песните ми и няма смисъл да вадя нови всеки месец, но няма да го кажа. Навремето постоянно ми казваха, че вадя песните една след друга и не оставям да изживеят живота си, но така се случваше. Аз нямах търпение да пускам песните една след друга и то наистина стойностни, и хубави песни, но когато няма - няма".

Преслава добре познава еуфорията на публиката, която пълни стадионите и площадите по време на концертите от турнето на звездите на "Планета", и е категорична:

"На лятното турне няма да имам нищо ново. То наближава и няма време за нови песни. Аз мисля, че на лятното турне не би трябвало да си утвърждавам нови песни. То е купон и трябва да пея утвърдени песни, които хората харесват, и да се забавляват с тях. Не например да изкарам нова песен и да се възползвам от турнето, защото то наистина е голяма реклама за всеки един изпълнител. Не мисля, че е редно да налагам нова песен".



Малко преди да излезе на сцената на големия концерт на "Пайнер" в София, глас №1 във фолка пожела на себе си и на продуцентите си:

"Нека да се разбираме за дълго време. Искам да си пожелая лично на себе си да бъда достатъчно актуална, за да не им бъда в тежест, защото знам какво е за един продуцент да поддържа един изпълнител - то са песни, то са клипове, то са какви ли не изяви, а всичко това са пари, не може да го отречем, въпреки че малко грубо звучи, но са нужни доста пари. Дано винаги да бъда достатъчно актуална, за да мога да му ги възвръщам на човека и да може да влага в мен, както и аз в себе си".