Една от най-актуалните певици във фолка - Галена поздрави продуцентите си с юбилея на музикалната компания и разказа пред камерата на:

"Това да си в "Пайнер" е една приказка. Една мечта за човек на изкуството, който се занимава с песни. Винаги това съм мечтала. Била съм на 5-6 години, когато започнаха песните от "Пайнер".

Тогава бяха касети, нямаше дискове, настръхвам като го разказвам. Винаги съм си го мечтала, но не съм си и представяла, че ще съм част от това, което се случва. Искам да благодаря на хората, които ми подадоха ръка. Фирма "Пайнер" осъществяват мечти и дават ръка на хора с талант, нека да продължава така много години. Дано сме живи и здрави да радваме хората, защото това е нашето призвание - да ги забавляваме".

Галена не скри вълнението си, че е част от юбилейния концерт на "Пайнер", макар и болна, с температура и възпалено гърло, излезе на два пъти на сцената и представи два от хитовете си.

"Сега, когато съм от другата страна на сцената, разликата е огромна. Сега имаш много отговорности. Ти си един човек, който го гледат толкова много и очакват нещо от теб. А от другата страна си просто един от всички хора, които обичат и имат любими изпълнители. И аз съм била така, радвала съм се на хубавото. Но мога да се поставя на тяхно място и винаги обръщам внимание на феновете ми, чувствам ги като свои приятели, а надявам се и те" - обяснява развълнувано Галена.