Все по-често започнахме да забелязваме поп изпълнителят Дамян Попов в компанията на Бетина Велкова, носителка на титлите Мис Мерилин и Мис София Пролет 2010.

Оказва се, че двамата вече не крият чувствата си един към друг.

За последно те бяха засечени в Слънчев бряг, където купонясваха на откриването на Бедрум.

Първото си интервю като двойка двамата дават специално за чиатателите на HotNews.bg

- Поп Айдъл и Мис София, не е ли твърде клиширано?

Бетина:
Има и по-големи клишета май....Особено в България.Все пак не съм нито с милионер -строителен предприемач или...футболист примерно.

Дамян: Когато има чувства, клишетата не съществуват. За мен титлите й няма значение, познаваме се от много по-отдавна, аз просто я възприемам като човека до мен.

- Вис сте заедно вече 3 месеца, и го криехте в тайна...?

Бети:
Така се случи, не сме имали стратегия как да се развиват взаимоотношенията ни...в началото бяхме само приятели.. аз съм участвала в негов клип,нещата се случиха преди няколко месеца, просто аз не исках да го афишираме, на Дамян му беше „все тая”- мъжка му работа..Имаше обаче събития на които започнахме да се засичаме и беше глупаво да влизаме и излизаме по-отделно.

Дамян:
В крайна сметка по-важно е, кой какво прави в работата си, как се развива и какво представя. Личния си живот си е бил винаги единствено и само мой.

- Тепърва ви предстоят много критики, слухове...

Дамян: Едва ли могат да измислят нещо ново, което да учуди хората. У нас на певците се лепват няколко етикета: алкохолик, гей или бездарник..

Бетина:
А в моя случай трябва да съм „Лека” 100 процента

Дамян
: Ами ти си си лека, ама на килограми ...



- И двамата имате много ангажименти, успяватели да се виждате достатъчно често?

Бетина:
При него е доста сложно напоследък. Има доста участия из страната, пътува непрекъснато, ходи на репетици, а сега се подготвя и за новия си музикален проект, но не му се сърдя.

Дамян:
Знаеш ли, всеки млад човек обича динамичния начин на живот. Стараем се да намиране време за всичко. Не ми остана време само да се дипломирам..ще гледам и това да направя до няколко месеца.

- Какво обичате да правите, когато се усамотите?

Бетина: Каквото обичат да правят всички....

Дамян: И то по няколко пъти...Ха-ха. Все пак се виждаме рядко. Нямаме избор, трябва да наваксваме.

- За ревността да си говорим ли?

Бетина: Не мисля...

Дамян: Няма нужда, тя не ни я присъща...!

- От тук нататък какво ви предстои?

Дамян: До две седмици трябва да заснема новото си видео. В момента организираме нещата по снимките. Това е четвъртият ми музикален проект. На есен пък ще съм готов и с още едно ново предложение до тогава има време обаче.

Бетина: Аз в момента съм се хванала да развивам собствен бизнес, но докато не съм готова предпочитам да не говоря и без това съм много суеверна...