Актрисата Сандра Бълок направи първата си публична изява след разкритията за извънбрачните връзки на съпруга й Джеси Джеймс, сравнявайки живота си до този момент с експлозия.

Бълок, която спечели "Оскар" за най-добра актриса за ролята й в "Сляпата страна", се появи на наградите Guys Choice Awards, предавани по кабелната телевизия Spike TV, за да получи приза за най-забавен човек на годината.

"Нека бъдем откровени, само за момент. Всички ще бъдем честни, нали?", заяви Бълок на сцената, докато получаваше наградата си във формата на еленов рог. "Спечелих тази награда, защото съм най-забавният човек на годината, или заради експлозията на импровизирано взривно устройство, в която се превърна личния ми живот?", посочи актрисата.

Бълокк беше облечена с прилепнала по тялото й черна рокля и получи силни овации, според USA Today. Тя беше заобиколена от войници в униформа, които стояха мирно, докато получаваше наградата Troops Choice Award for Entertainer of the Year. Бълок се пошегува, че би пяла за войниците, но те вече са видели достатъчно болка.

Тя им благодари затова, че се грижат за нейната сигурност и на всички останали хора по света. Очаква се Бълок да се появи на филмовите награди на MTV, за да получи "Наградата на поколението", която се връчва за цялостно творчество, съобщиха на уебсайта на музикалната телевизия.