Оказва се, че не само Тайгър Уудс може да бъде хванат в прегрешение.

Бившият номер 2 в света и настоящ капитан на отбора на Европа за турнира Ryder Cup Колин Монгомъри също е изправен пред сериозно изпитание в личния си живот.

Медиите гръмнаха с новината, че Монти е изневерявал на съпругата си и се е върнал в обятията на своя стара тръпка. Въпреки че само преди две години сключи брак с милионерката Гейнър Ноулс, голфърът е подновил за известно време отношения с бившата си - Джоан Болдуин. Забежката на 46-годишния Колин е продължила няколко месеца, след което той е признал на съпругата си.

Монгомъри е потърсил старата си любов в момент, когато е имал проблеми в брака си, но след като любовницата му е поискала да се разведе, той категорично е отказал и е прекратил връзката си с нея. "Имах сериозни съмнения относно брака си, но сега с жена ми се опитваме да изгладим проблемите, заяви в специално изявление шотландецът. - Съжалявам за това, което причиних на хората, които обичам най-много. Моля правото на уединение на мен и семейството ми да бъде уважено."

Монгомъри започва да се среща с г-ца Болдуин, след като слага край на брака си с Еймиър Уилсън през 2004 година. За кратко двамата прекратяват отношенията си, когато играчът се захласва по супермодела Инес Састре. През август 2005 година обаче Монти отново се връща при старата си любов.



"За първи път от доста време се наслаждавам на всеки ден и това се дължи на Джо, заявява публично през 2005 година голфърът. - Не ми е нужда кристална топка, за да видя какво е бъдещето ми и с кого е свързано то." Любовният романс обаче приключва през април 2006 година, когато Колин започва да излиза с ТВ водещата Алисън Уокър. Връзката им обаче така и не се развива и не след дълго той се запознава с втората си съпруга - Гейнър Ноулс. Според приятелите им "двамата са идеални един за друг". След сватбата двамата заживяват в имението на милионерката, а с тях са и седемте им деца от предишните бракове.

При първия си развод Монгомъри се раздели с 8 милиона от състоянието си, което в момента възлиза на 25 милиона паунда.

източник:sportal.bg