След като попфолк певицата Кали се прости с два телефона, които й отмъкнаха в столична клиника, и Джина Стоева за малко не стана жертва на кражба. При това не в България, а в модната столица на Италия – Милано.

При обиколките си из града, Джина Стоева предпочитала да се вози в метрото. След като направила доста покупки от местните магазини, певицата решила да ги събере в голяма чанта.

Докато се возела в метрото се появила ловка жена, която се опитала да й ги открадне. За щастие придружителите на певицата я видели навреме и предотвратили кражбата.

„Спомените ми от Милано са положителни, независимо от тази случка. Надявам се отново скоро да отида, защото има още какво да се разгледа!”, твърди изпълнителката на “Това ли искаш”.

По време на престоя си в Милано Джина Стоева разгледала всички забележителности в града. Кратката екскурзия до езерото Лаго ди Комо също впечатлила сексапилната русенка. Това е едно от най-дълбоките езера в Европа, известно с красивите си вили покрай него, между които и тази на Джордж Клуни.