Исландската красавица Асдис Ран върна своя съпруг футболиста Гардар Гунглагсон в София, но не за да облече отново червения екип на ЦСКА, а да я придружи на партито по случай брой №100 на най-голямото мъжко списание в България Playboy.

Асдис отново бе с блестяща визия, а Гари успя да се снима с доста от „зайчетата” на Playboy, на грандиозното тържеството, което се проведе на 31 в клуб Night Flight.

Специални гости на шумния купон бяха звездата от корицата на брой №100 Диана Любенова, както и всички останали знаменитости, украсявали корицата на мъжката библия и момичетата на месеца, позирали за списанието от историческия му първи брой, излязъл през април 2002 досега.



По традиция от списъка с гостите спокойно можеше да се направи изчерпателен гид „Кой, кой е?“ в българския светски елит.



С Playboy празнуваха бившата изгора на вратаря Николай Михайлов – Николета Лозанова, гаджето на профибоксьора Кубрат Пулев – Андреа, „черната” Златка Димитрова, която споделя живото си с европейския шампион по самбо Благой Иванов, както и винаги атрактивният бивш волейнационал Любо Ганев, автомобилният състезател Георги Танев и много други.

Бившият капитан на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов пък бе придружен от нова непозната красива дама.



„На партито имаше много красиви жени, не беше само една…”, заяви Пламен Константинов, който е известен като ценител на женската красота.