Нови слухове, че романтичната връзка на Бритни Спиърс с приятеля й Джейсън Троуик е застрашена, плъзнаха в публичното пространство, след разразил се спор между двамата в ресторант в Лос Анджелис.

Поп-изпълнителката е обядвала в хотел Mondrian с приятеля си, но 30 минути след като започнали да се хранят, двойката започнала да спори и впоследствие това прераснало в скандал.

Спиърс изскочила от заведението, пише в клюкарската си рубрика в-к "Ню Йорк Пост".

"Бритни беше груба към сервитьорката и след това започна да се кара с Джейсън, като заяви, че й е дошло до гуша. Той се опитваше да я успокои, но тя не беше в настроение. Те се отбиха за обяд, но след около 30 минути Бритни реши, че иска да си тръгне", заяви източник пред изданието. "Тя излезе през задния вход на хотела, а Джейсън я последва, като все още се опитваше да я успокои. Тя изглеждаше гневна. Ясно е, че има проблеми в рая", допълни източникът.

Проблемите между двамата възникнаха по-малко от месец след като Троук беше уволнен от ролята си на мениджър на Бритни, за да може двамата да се концентрират върху техните лични отношения.