Черил Коул реши напълно да зачеркне от живота си своя неверен съпруг Ашли Коул.

Тези дни тя раздала на свои приятелки бижута за стотици хиляди паунди, подарени й през годините от защитника на Челси.

26-годишната певица с един размах се освободила от нежеланите колиета, обеци и гривни, които вече са притежание на нейните най-близки дружки и на майка й Джоан.

Смята се, че сред "изхвърлените" бижута е и диамантената висулка с формата на сърце, с която Черил не се разделяше навремето.

"Черил Коул направи една сериозна чистка и се отказа от доста красиви неща, някои подарени й от Ашли. Тя обаче ни най-малко не тъжи за тях, защото повечето изобщо не ги носеше.

За нея те бяха прекалено крещящи, а това не е нейният стил. Тя затвори една глава от живота си и затова искаше да се избави от много от нещата, които беше натрупала през тези години", разказа приятел на певицата пред "Сън".

Най-сексапилната жена на Острова все пак е задържала сватбения си пръстен, въпреки че миналата седмица подаде молба за развод с Ашли Коул.



Черил прекара по-голямата част от уикенда в компанията на американския професионален танцьор Дерек Хоу. Блондинът, който преди броени дни спечели телевизионното шоу "Danсing with The Stars" с друга спортна половинка - Никол Шерцингер, пристигна на

Острова миналия четвъртък и веднага се настани в семейното имение в Съри, което доскоро чаровницата делеше със съпруга си.

Танцьорът изигра ролята на кошче за душевни отпадъци и преди няколко месеца, когато медиите гръмнаха с новината за поредицата изневери на футболиста.

Жълтата преса на Острова коментира, че Дерек буквално се е промъкнал в семейното гнездо, докато близки на г-жа Коул настояват, че тя не е пазила в тайна посещението му: „Той пристигна тук като приятел на Черил. Разбира се, че е спал в отделна стая. Двамата се смеят много, когато са заедно, но Черил не е готова да се впусне в нова връзка. На нея ще й е нужна поне година, за да се оттърси от случилото се."