Седем години по-късно Диана Любенова се завръща на корицата на Playboy и то за юбилейния брой N100. Фотосесията й е заснета в Атина, близо до храма на Зевс, а божественият декор се допълва от Акропола и хълма Ликавитос.

Кадрите са дело на прочутия гръцки фотограф Костас Митропулос, в чието портфолио влизат портретни фотосесии на Карла Бруни, Лучано Бенетон и още много световни знаменитости.

„Вносната” фотосесия е на палавницата Ким Кардашиян, която от малка се познава с Парис Хилтън и води абсолютно същия разкрепостен начин на живот като нея.

В броя ще откриете и интересни факти от осемгодишната история на българския Playboy, както и извадки от най-интересните интервюта.

Голямото интервю е с видния бохем и плейбой Христо Сираков, който разкрива защо е бил в затвора, с колко носителки на титлата Мис България е спал и как е възникнал прякорът му „Ицо 100-те манекенки”.

Естествено, не е забравено и започващото 19-о световно първенство по футбол. В броя има прогноза кой ще го спечели и отделен материал „Скрити лимонки” за най-опасните млади играчи, от които се очаква да поднесат приятни изненади на терена.

Бонус за читателите е специалното 32-странично приложение „Еротична колекция”, в което са подбрани най-добрите кадри на Playboy България.

Юбилейният 100-ен брой е на пазара от 31 май.