Най-скъпият футболист в света Кристиано Роналдо вече си има ново гадже и тя е модел на "Армани".

Броени дни след като слуховете за връзка на португалския нападател с американската богаташка Ким Кардашиан бяха опровергани категорично, папараци засякоха плейбоя в компанията на руската манекенка Ирина Шейх.

Роналдо бе избрал да прекара тридневната си ваканция край бреговете на Корсика и двамата бяха снимани как се забавляват на луксозна яхта в Средиземно море.

Според медиите на Иберийския полуостров футболистът изглеждал лудо влюбен в крехката Ирина.

Новата тръпка на Кристиано е модел на бельо и е дефилирала за повечето известни марки. Истинската фамилия на 24-годишната красавица е Шейхислямова, но тя я е съкратила, защото извън родината й надали има човек, който би се наел да я произнесе.



Иначе страстната брюнетка е родена на 6 януари 1986 г. навръх руската Коледа в малкото уралско градче Еманжелск, разположено на петдесетина километра от Челябинск.

Преди да попадне в полезрението на Кристиано Роналдо, Ирина направи зашеметяваща фотосесия на страниците на спортното списание "Спортс Илюстрейтид", което всяка година представя модните тенденции в банските костюми, като използва за модели световноизвестни звезди от областта на спорта, модата, подиумите и киното.

източник: