Тази събота, 29 май е последният епизод от третия сезон на реалити предаването на PRO.BG „Размяна на съпруги”. Екипът обещава финала на сезона да е запомнящ се и изпълнен с много забавни моменти.

В 18-ти финален епизод зрителите ще видят семейството на поп-фолк иконата Сашка Васева и Марио. Двамата са дуетни партньори, които от скоро и живеят заедно. Те се грижат и за двете деца на Сашка – Христо-Никола и Христина-Елена. Запознават се през 2009 година на рождения ден на Марио, когато Сашка изскача от голяма торта като подарък за рожденика.

За Марио Сашка споделя „той е рус със сини очи, като ангелче е”. Марио е маниак на тема чистота за разлика от Сашка, която казва че харесва хаоса.

Другото семейство в размяната е това на Лидия Младенова и Стефан Тошев, които нямат брак, но живеят заедно. С тях живее и детето на Лидия от предишен брак – Преслава. Лидия е журналист, а Стефан е безработен, но се занимава с борба класически стил и е учител по физическо възпитание и спорт.

Как ще се справи дупнишката фолк певица с новия си съпруг и правилата в новия дом, ще успее ли да се впише в ролята на съпруга и кой ще участва в новия й видео клип, зрителите ще разберат от финалния епизод на „Размяна на съпруги”, тази събота, 29 май точно в 19:45 часа по PRO.BG.