Какво ли не правят хората в името на успеха.

Селекционерът на Аржентина Диего Марадона обеща, че, ако отборът му завоюва титлата на световното първенство в ЮАР, ще бяга гол около символа на Буенос Айрес - 67-метровия Обелиск, построен по случай 400-годишнината на града на най-широкия булевард в света.

"Ако спечелим Мондиала, ще тичам както майка ме е родила около Обелиска в центъра на нашата столица", заяви Марадона в ефира на аржентинската радиостанция FM Metro. Местната преса твърди, че е много вероятно наставникът на "гаучосите" да спази обещанието си, след като по-рано той вече позира гол за списание El Grafico.

Събличането и сексът явно са много модерни като обещания, когато наближи голямо първенство по футбол. В средата на март парагвайският модел Далис Ферейра реши да стимулира своите и заяви, че, ако нейните сънародници станат световни шампиони в ЮАР, тя ще се превърне в нимфоманка и ще си устрои истински сексмаратон. Огнената блондинка обаче не бива да забравя, че любимият й отбор е в една група с настоящия световен шампион Италия, а на Апенините също има много девойки, които горят от желание да свалят дрехите си заради "Скуадра адзура".

източник:sportal.bg