Една от най-успешните родни моделки Таня Илиева ще разкрие пред списание Harper's BAZAAR вълнуващи подробности от ежедневието си в „града на любовта“ Париж.

Красивата брюнетка от години работи във френската столица и е взимала участие в ревютата на някои от най-известните дизайнери в света. Таня Илиева разказва още за връзката си с музиканта Руши Видинлиев, какво е за нея щастието и защо според думите й все още не е топмодел.



Списанието Harper's BAZAAR издава още как си почиват известните личности в България. Белослава ще разкаже защо вилата й край Лозенец е най-предпочитаната от нея лятна дестинация.

Ексклузивнo интервю за новия брой на изданието дава Диана Найденова, която споделя за предизвикателствата на телевизионната журналистика и разказва интересни случки от срещите й с известни български политици.

Родни знаменитости издават тайната на своя стил. Радост Драганова, Кремена Халваджиян и Антония Петрова разкриват предпочитаните от тях тоалети и аксесораи за светски събития и забързано ежедневие. Списание Harper’s BAZAAR България излиза на 26 май.