За никой не е тайна, че една от най-красивите и успели гимнастички в България - Христина Витанова се превърна в употребена и изоставена.

Да, момчето се казва Благой Георгиев, който с нищо не се засрами и заряза бременна своята приятелка, от която сега има дъщеря и се залюби с фолк дивата Лияна.

Било любов... ама каква само - може би мръсна и грешна.

Всички вече са забравили красивото момиче, което следваше навсякъде своя любим, който и заби нож в гърба. Тя бе спътница в живота му, съобразяваше се с всичко, което прави само и само да не го изложи или злепостави.

Чернокосата красавица винаги се стремеше да изглежда добре, да е премерена в приказките си, а зад всичко това стоеше ТОРМОЗ. Домашно насилие не се знае дали е имало, но забраните на Благо към Христина бяха чудовищни.

Тук стой, няма да правиш това, забранявам ти онова... това са част от нещата, с които Христина живееше, но никога не показа, че има натиск върху нея. Хвана Благо в изневяра, но пак му прости! И за какво и е било? Да бъде „захвърлена" като парцал на боклука.

Освен, че се отказа от гимнастиката по желание на Благой, Хриси дори не се виждаше и с приятелките си, защото така и било наредено, споделиха наши източници. За по-фрапантните неща няма да споменаваме, вие сами може да се досетите какво още е изтърпяла Христина от плейбоя на българския футбол Благой Георгиев.



Сега обаче той е щастливо влюбен и не мисли за миналото си. Дано Лияна е силна, за да може да понесе „ударите" от футболиста, който се взима за доста набожен въпреки греховете си, но Господ гледа и наказва това.

източник: bgsport.bg