На въпроса „Да очакваме ли скоро сватба между вас?", пред PRO.BG Павлова беше лаконична: „Лошо няма, то хубаво българите да вървим напред. Истината е, че за една сватба трябват двама. Ако премиерът Берлускони има да каже нещо, нека го каже, питайте него".

Дарина Павлова, вдовицата на Илия Павлов, отново е най-обсъжданата жена в България и Италия.

Признанията на Дарина са по повод изненадващата й поява на пресконференцията на Силвио Берлускони и Бойко Борисов в Рим в петък. Заговори се, че Дарина е присъствала и на официалния обяд на двамата премиери.

В специално интервю Павлова коментира появата си и слуховете за отношенията си с италианския премиер.

В красива лилава рокля Дарина се появи в залата за пресконференции и предизвиква смаяните погледи на всички присъстващи. След няколко загадъчни усмивки си тръгна. По-късно отказа да разкрие причините за появата си.

Неофициалната информация сочи, че красивата Дарина е била поканена и на обяда между двамата премиери. Просто защото и в Италия, и в България всички упорито говорят, че това е новата жена до Силвио Берлускони, пише БЛИЦ.

За триъгълника Дарина Павлова - Силвио Берлускони - Бойко Борисов се загатва шеговито в новата книга-хит "22 истории със звезди" , която вече е по книжарниците.