Музикалният пазар се е сринал и фолкидолът е принуден да се рекламира на всяка цена. Новото му гадже Коцето много го ревнувал и е готов да набие всеки, който се доближи до половинката му

Кризата, изглежда, вече е ударила и най-скъпоплатената попфолк звезда Азис. След като вечерното му шоу беше свалено от екран, костинбродският славей се лиши от 140 000 лева на месец, като в същото време участията му из клубове и заведения доста намаляха, тъй като собствениците им не могат да си позволят да плащат рекордните хонорари, които той им иска. Че и Азис вече е почувствал кризата личи от последната му пиар акция.

За да влезе в устата на медиите, от няколко седмици той дава обширни интервюта за най-новата си любов - фитнес инструктора Костадин, и го показва на всевъзможни публични места. Наскоро беше засечен да интимничи с него в столичен клуб, като двамата танцуваха и се целуваха пред всички. Нещо повече перхидроленият дебеланко вече говори, че щял да става булка за втори път и че втората му сватбата щяла да засенчи по блясък първата с Ники Китаеца. Според запознати Костадин, или Коцето, както галено го нарича Азис, долита в любовното гнездо почти всеки ден, остава и през нощта, но засега все още няма четка за зъби в банята.

Защо лудата любов, която двамата демонстрират пред всички, не е довела Азис до спонтанното решение да възкликне пред Коце: “Остани!” Причината е в дъщеричката му Рая, която вече е на 2 години и половина и живее на долния етаж в луксозното му жилище с майка си Гала – дългогодишната приятелка на фолкпевеца.Азис разказва, че двамата се запознали в един клуб, където той бил на участие. “Най-интересното е, че Коце говори перфектно цигански.

Написа ми дълъг есемес на моя език и аз онемях. Върнах му отговор на цигански, той отговори пак и чак тогава усетих някакви грешки, които ром не би допуснал. На кюстендилски цигански диалект ми говореше”, споделя Азис в сп. “Story”.

Той разказва също, че ще се опита да вкара “булката” си във фитнеса, въпрос на време е. Ще се почувства по-добре. Самият той почти не пие алкохол, само ако има повод. Трябва да се спазва режим. Не яде много неща, позволява си само по един “мръсен” ден в месеца и после – много тренировки.

Азис обаче много обича да готви. Готвя като животно, няма нещо, което да не може да направи, хвали се той. Какво правят, когато са само двамата? “Караме се жестоко и за всичко”, твърди певецът. “По-точно той се кара с мен”, уточнява Коцето.

“Защото много говори. Неща, за които не се съобразява дали в момента съм на кеф да ги чуя, дали не съм. Не дай си боже да има и други хора с мен... От това аз ставам лилав от яд. Иначе е откровен и много прям, но ти казва тайните си, като се смее, между другото и току изтърси нещо, от което оставаш като ударен с мокър парцал”, откровеничи Азис.

Коцето от своя страна признава, че е много ревнив и е готов да набие всеки, който се доближат до половинката му.

На въпроса дъщеря му Рая познава ли вече Коцето, срещал ли ги е, Азис отговаря: “Гледам да държа другото ми семейство настрани от този мой живот. Не искам с майка й да стават свидетели, не желая детето да свиква с това. Дори с приятелите ми не искам да свиква. Те са адски шумни, обожават я и много й се радват, но тя се стряска от тях. Поне засега ще я държа настрани, доколкото може, но няма да е задълго, защото нашата връзка е сериозна.

Когато Рая започне да задава въпроси, ще й кажа истината, за да не й я каже някой на улицата. Най-интересното е, че тя ме разпознава и като мъж, и като жена по телевизията. Преди ме бъркаше с Дядо Мраз, защото той е с бяла брада и с бяла коса като мен. Като бях с черна коса пък ме бъркаше с Иван, екранната половинка на Андрей. Заставаше пред телевизора и викаше: “Васко, Васко, излез!” – разказва Азис.

По всичко личи, че той вече е забравил предишния си любовник Богдан Асенов – Бобчо, както галено го наричаше. Двамата изкараха “меден месец” чак в Бразилия и там посрещнаха Нова година на плажа. В същото време дъщеричката на певеца Рая срещна празника с майка си Гала в софийския апартамент на костинбродчанина. Но изведнъж, в разгара на бурната им любов, Азис заряза Бобчо, след като той беше обвинен в педофилия. Пред приятели споделил, че се е притеснил, че афишираната гей връзка с педофил може сериозно да го дискредитира и да навреди на кариерата му, затова овреме бил шута на приятеля си, с когото си пишеха сърцераздирателни любовни писма по време на "ВИП-брадър".

Вече е далеч в историята и връзката на Азис с Ники Китаеца, с когото навремето вдигната шумна сватба. Това беше най-скандалната сватба в шоуелита, но веднага след нея плъзна слухът, че срещу 10 000 лева Китаеца бил нает от Азис, за да се прави на влюбен до ушите младоженец.

Обредничката, бракосъчетала двамата, се оказа не служителка на гражданското, а столична актриса, наета за ритуала. С това още повече засили съмненията, че всичко във връзката им е само театър.

Накрая съвсем логично Азис и Китаеца се разделиха. Дали “булката” е изгонила “младоженеца” или той сам си е тръгнал, така и не можахме да разберем каква е истината. Но след раздялата всеки тръгна по свой път: Азис се хвърли в обятията на Бобчо, а Китаеца се залюби с истинска жена – певицата Виолета, с която по-късно се ожениха и вече си имат син Николай.