Черил Коул изглежда изцяло е загърбила личните си проблеми от последните няколко месеца. След като певицата дълго време ходеше намръщена като буреносен облак заради изневерите на съпруга й Ашли, отскоро нейната чаровна усмивка отново грее на лицето й.

Във вторник вечерта най-сексапилната жена в света според списание FHM разпусна с танци в компанията на рапъра Will.i.am и, въпреки че Черил отрича между двамата да има романтични чувства, вокалът на американската банда "Блек айд Пийс" си позволи да лепне дръзка целувка на бузката на своята приятелка.



Папараците запечатаха пикантния кадър на афтърпартито след живото изпълнение на Черил в Кан. Певицата грабна микрофона заради купон на швейцарската бижутерийна компания "Де Гризогоно", която й плати за 30-минутния гиг 250 000 паунда. Приятелчето й Will.i.am пък влезе в ролята на диджей на афтърпартито и зарадва гостите с убийствен двучасов сет.

Черил бе защеметяваща в роклята си в стил морска русалка на Роберто Кавали, която носеше по време на официалната част, но след това се преоблече и отиде да купонясва с оранжево мини бижу на дизайнерката Жулиен Макдоналд. Тя прекара остатъка от вечерта край диджейския пулт, където танцува, прегръща се и позира за снимки с Will.i.am.

Топлите отношения между двамата все повече засилват спекулациите за същността на тяхната връзка, особено след признанието на тъмнокожия рапър, че Черил е "най-красивата жена на света".

Източник: Sportal.bg