Под щастлив знак премина първата репетиция на Миро в норвежката столица Осло.

Точно в13.13 ч. Миро са качи на сцената на Евровизия за първи път. Това е пореден знак, числото 13 носи късмет на Миро.

Фатално за някои, за други не, Миро вярва, че това е отлично начало на представянето му.

Горещата новина от столицата на Норвегия е разрешението от централата на Евровизия Миро да изпълни първият куплет от “Ангел си ти” на български, вторият на английски и финалът пак на български. Драгомир Драганов предава от столицата Осло – „ Това е своеобразен прецедент. Радваме се, настроението на Миро и целия ни екип е великолепно, посрещането топло и сърдечно, нека всички изпратим позитивната си енергия към Осло и вярваме в победата на Миро и България.”

За репетицията сцената беше аранжирана с внушителни сребристи воали, танцьорите бяха в бяло, носеха ангелски криле и танцуваха грациозно зад Миро на задимената сцена. Улегналото темпо премина в по-бърз диско вариант и енергични танцови движения, акробатични номера и воали, които се оттегляха, за да разкрият бели, премигващи светлини на фона на които преминаваха в оранжеви по време на припева. Това създаваше илюзията за две сцени в едно изпълнение.

Към края на изпълнението темпото се забави и отслабна, а ангелите и димът се появиха отново, завършвайки представянето.

По време на представянето Миро изненада всички, като изпълни песента на български и на английски, като предварителните очаквания бяха, че той ще пее „Ангел си ти” само на български.

„Според мен ние всички сме ангели”, сподели Миро.

По време на пресконференцията Миро благодари на всички за подкрепата и разказа колко е бил щастлив и изненадан, когато e бил избран да представи България.

По-късно Миро представи Гордън Дейвис, който е написал английския текст на „Ангел си ти”. Изпълнителят добави колко топло и гостоприемно е бил посрещнат в Осло и че там „бирата е невероятно студена”. Холандски репортер пожела да види голямата татуировка с числото 13 на врата му.

Миро – You’re an angel

източник: slusham.com