Четири месеца след като окупира водещите заглавия в английските медии заради слуховете за романс с Джон Тери, френският модел на бельо Ванеса Перонсел отрече да е правила секс с капитана на Челси.

Скандалната брюнетка, която има син Джейдън от футболиста на Манчестър Сити Уейн Бридж, твърди, че връзката й с Тери винаги е била само платонична.

"Това, което имахме, не може да бъде описано като афера, това беше просто приятелство. Нито една дума от написаното в пресата за мен не е истина. Всички тези приказки, че два пъти седмично той е идвал в къщата ми, за да правим необуздан секс, всъщност никога не са се случвали. Всичко е една измислица", разказа своята версия Ванеса Перонсел в интервю за английското издание на списание "Грация".

"Запознах се с Джон осем години преди да срещна Уейн. Ние винаги сме били приятели, но това е всичко”, категорична е 33-годишната французойка. Г-ца Перонсел дори е разговаряла със съпругата на Тери - Тони, с която са дългогодишни приятелка.

По нейните думи измисленият скандал не е успял да отчужди двете дами, въпреки че същото не може да се каже за бившите най-добри приятели Джон Тери и Уейн Бридж.

Както е известно вследствие на сексаферата бранителят на Манчестър Сити взе решение да се откаже от националния отбор на Англия, а с това и от възможността да играе на световното първенство в ЮАР. Тери пък се прости с капитанската лента и вече не е лидер на "Трите лъва".

източник: