Фен страницата на Венета Райкова стана бойно поле за война, избухнала между самата водеща и почитателите й. Тя дори си позволи да отправя заплахи към хората, които правят рейтинга на "Горещо".

Причина за скандала стана последният постинг на водещата съдържащ интервюто й с Галена, заснето на промоцията на албума „Официално забранен“.

Приятелите на водещата в социалната мрежа обаче не са останали доволни от подчертания интерес на предаването към чалга културата, включваща както фолк певици, така и самозвани гадатели и пророци, и са си позволили да отправят критики към „Горещо“. Някой от тях дори пишат, че вече не гледат предаването точно поради тази причина.

В отговор Венета директно е отправила заплаха, че ще изтрие неверните си почитатели от страницата си във фейсбук. „Това тук е фен страницата ми, а не тетрадка за оплакване! Като не те кефи - изтрий се , за да не те изтрия аз! Сега излизам да пия кафе!“- пише устатата водеща, без да знае, че рязкото й изказване ще повлече лавина от критика и то от собствените й почитатели.

„Венета, колкото и добра журналистка да си, колкото и да те харесвам не ти прави част да нападаш така хората, все пак ние сме твоите зрители и рейтинга ти се определя от нас, всеки има право на мнение и според мен трябва да се вслушаш и в критиката“- пише една от почитателките на Вената, която също може би ще бъде изтрита от фен страницата, ако не се сети да се изтрие сама.

източник: blife.bg