След първоначалното въодушевление, че ще работят заедно Анджелина Джоли и Джони Деп вече нямат търпение края на снимките на общия им филм най-накрая да дойде.

„Анджи едва търпи присъствието на Джони”, разкрил човек от екипа на лентата. „Пред хората двамата се опитват да демонстрират някаква химия помежду си, но в действителност изобщо не се харесват.”

Мъжът разказал още, че според Джони Деп, Анджелина Джоли е твърде нарцистична и се интересува само и единствено от себе си. За актрисата пък, актьорът прекалявал с купоните и това сериозно влияело на представянето му на снимачната площадка. Красавицата страшно много се дразнела и от честите закъснения на колегата си.

Познат на Анджелина Джоли споделил пред американски таблоид, че тя имала същите проблеми с Джони Деп, каквито и с половинката си Брад Пит. И докато красавицата можела да контролира мъжа си, с колегата й нещата не се получавали така лесно. Анджи много се дразнела, че Джони не желае да си подстриже косата и че не е в перфектна форма за филма. Той пък гледал да бъде възможно по-далече от колежката си в минутата, в която камерите спирали да снимат.

Тази информация била напълно опровергана от говорителите и на двамата актьори. По думите им Анджелина Джоли и Джони Деп много се уважавали и страшно добре се разбирали на снимачната площадка.

източник: bliasak.bg