Най-успешната българска гимнастичка в последните години Симона Пейчева е приела ново предизвикателство. След като участва в танцовото шоу "ВИП Денс", световната шампионка ще се завърне на екран. Този път в качеството си на водеща на следобедното женко токшоу – "Така го правят жените" по BBT.

Svetsko.com пише, че Симона е била поканена на кастинг, след който е спечелила мястото си на екран. По всяка вероятност предаването й ще стартира още следващата седмица, а как ще се справи тя, предстои да научим.

Допреди седмица водеща на "Така го правят жените" беше сексбомбата Петя Велкова. Бившата изгора на Ицо Стоте манекенки обаче беше свалена от екран с предложение за друга длъжност в телевизията. Тя обаче категорично отказала, тъй като не смятала да стои на място, където не оценяват труда, който полага.

"Сама напуснах, защото с програмния директор имахме непреодоливи различия", заяви брюнетката пред bliasak.bg. Моделката разказа още, че никога не е работила за пари в телевизията, защото заплатите не са особено високи, но пък го правела с желание. "От момента, в който започнах да ходя без желание и ентусиазъм реших, че това не е за мен и че е време да си тръгна", заяви още екс-водещата.