Дейвид Мискевидж - лидерът на сциентоложката религия, имал видеокасети с изповеди на актьора Том Круз , информира bliasak.bg Клиповете били направени през 2001 г., когато Том се развеждаше с бившата си съпруга Никол Кидман.

Докато се изповядвал пред своя учител, Том Круз не знаел, че е записван. По тази причина той разкрил много от личните си тайни и бил крайно емоционален в реакциите си. Оказва се обаче, че тези клипове служили на Дейвид Мискевидж не толкова, за да помогне на именития актьор, колкото за забавление.

Той пускал записите на свои приятели от сектата, когато те му идвали на гости. Всички присъстващи постоянно се шегували с Том Круз и дори пускали по някой злословен коментар. Според Марти Ратбърн, човекът, чиято задача била да заснеме тези клипове, Дейвид решил да прекрати със записите чак в края на 2002 г, тъй като сметнал, че това е „незаконно" и „неетично" и че може да си докара затвор, ако актьорът разбере за това. Сциентологията е смятана за религията на богатите. Том Круз става част от сектата през 1986 г., когато изгрява и звездата му в Холивуд