Вчера ви съобщихме за съвместния музикален проект на ЛиЛана и Flo Rida, който ще се завърти до броени дни в музикалния ефир.  Новият сингъл „Out My Video” вече може да бъде видян във vbox7.com.

Песента е дело на платинения продуцент Toxic. Текстът е на Melza Jordan, ЛиЛана и Flo Rida.

Видеото към „Out My Video” се засне на два континента. По време на снимките на клипа в Маями, американският топ изпълнител даде интервю, в което споделя горещи подробности около съвместното им парче.

ЛиЛана се запознава с Flo Rida миналата година, покрай R&B звездата Akon, докато записват съвместния си ремикс “On Top”. Рапарът чува записаните от нея нови парчета по време на престоя й в САЩ и харесва „Out My Video”, след което ЛиЛана му предлага да се включи. Flo Rida приема предложението и в края на 2009 г. парчето е вече факт.

Певицата планираше песента с Akon да е следващия й сингъл, който съдейки по реакцията на публиката при представянето му на националното й турне миналата година, даваше заявки за абсолютен хит. Но повлияна от химията между нея и Flo Rida и резултата от съвместната им работа, реши да заложи на „Out My Video”.

ЛиЛана споделя за Flo Rida, че освен изключително атрактивен мъж е и невероятно харизматичен и положителен човек. Дали обаче комбинацията между тях ще донесе нов хит на Лилана, зависи само от публиката.

От своя страна Flo Rida казва, че се надява “Out My Video” да се хареса и на хората в България.

Режисьор на видеоклипа е Валери Милев.

Във видеото ЛиЛана тотално се преобразява в ”cossplay” героиня. Визиите й са комбинация от мода, нови технологии, фетиш и типичното влияние на ъндърграунд – културата, което е определящо за дизайнерите Кристина & Константин, студио Vampila.

Част от костюмите, които те изработват за нея и съдържат високотехнологични ноу-хау разработки на световно ниво и сложни ръчни изработки haute couture, са корсет от шевро с монтирани в него микрочипове разработени от IBM за NASA, чиято сплав е по- скъпа от злато. Шлем - „sci-fi” стил, ”Гигер” и метализирана раста.

Специалните обувки, с вградени в 20 сантиметровите платформи плазмени монитори, създадени по IBM технология, са уникална разработка на Кристина & Константин по идея на младия дизайнер Искрен Лозанов и реализирани от FDS студио, специализирано в иновации и реиновации и нов криейтив в дизайна.

източник: slusham.com