Авторите на Под тепето Ангелина Ангелова и Славчо Тошев се ступаха в лют боксов спаринг в Тотал спорт вчера.

Сексапилното миньонче и върлинестият бивш вратар на Ботев надянаха ръкавиците и се захапаха като куче и котка на импровизирания ринг в спортния комплекс.

Веднага след гонга Ангелина връхлетя върху противника си, въпреки видимата разлика в категориите.

Тошев умело отблъскваше атаките, а мацката на моменти се целеше под пояса на противника, тъй като ръстът му не позволяваше удар в главата, с който да го хвърли във въжетата в нокаут. Атаките на Ангелина обаче бяха неспирни.

Тя търсеше пролука към слабите места на Тошев и вкара няколко камшични тупалки в областта на слънчевия сплит. Той пък кавалерски нанасяше леки контра крошета. Тошев имаше и защитник - малкият дзвер Нес. Кафявото четириного се хвърляше върху нападателката на стопанина си и я хапеше по ходилата.



Арбитрите дисквалифицираха чихуахуато и изкараха кученцето от битката с червен картон и официално наказание - лишаване от любимото му прясно мляко в рамките на 24 часа. В името на феърплея Тошев клекна, за да се изравни по ръст с Ангелина. Това изкара спаринга от рамките на бокса. Двамата се сборичкаха, а накрая приятелски се прегърнаха, без да излъчат краен победител. Заканиха се да прехвърлят битката от ринга в рубриката Под ножа, където ще се атакуват не с ръкавици, а със словесни крошета по различни теми.

С екшъна в Тотал спорт Ангелина и Славчо стартираха съвместната си рубрика, в която ще сблъскват мнения по това-онова. Очаквайте скоро първия им спаринг на тема “Футболните съпруги”.

източник: podtepeto.com