Руската певица Оксана Григориева реши най-накрая да разкаже открито за връзката си с Мел Гибсън, както и за раздялата им. Оксана, която е 14 години по-малка от австралийския актьор, му роди дъщеря Лусия, през октомври 2009 г.

Изпълнителката разкри пред американско списание, че връзката й с Мел Гибсън е започнала преди три години. От тази информация веднага стана ясно, че актьорът все още е бил женен за съпругата си Робин, от която има седем деца.

Официално 29-годишният брак на Мел Гибсън и жена му приключи, след като в медиите изтече информация, че Оксана е бременна. Документите за развода на Мел Гибсън и съпругата му бяха подписани от тях едва през април 2009 г, въпреки че те живеят разделени от 2006 г. Тогава актьорът беше арестуван за каране в пияно състояние.

Г-ца Григориева определя Мел Гибсън като „любовта на живота й“, като отрича слуховете, че двамата са се разделили, защото той й е изневерявал. „Бяхме много влюбени. Той е човекът, който най-много съм обичала в живота си“, твърди рускинята.

„Не съм искала да казвам това, но знам, че истината все някога щеше да излезе наяве“, заяви още Оксана. „Връзката ни започна преди три години, а не както се твърди из медиите – от една.“