Магдалена и Динко Господинови тази вечер напуснаха Къщата на Big Brother Family. Срещу тях бяха гласували 57,4% от зрителите, а срещу конкурентите им семейство Качанови – 42,6 %.

Шампионката по спортни танци Магдалена заяви, че е доволна от решението на телевизионната аудитория, тъй като самата тя е искала да излезе от Къщата, но от друга страна не е смятала да се отказва от престоя си там. След като разбра, че е спасен, Давид се обърна към водещия Ники Кънчев с думите: „Пак ще се видим, да знаеш”.

Зоркото око на младежа не пропусна факта, че на изгонените Господинови им дадоха утешителни награди, и се поинтересува дали и за него и Елеонора ще има. Той напусна недоволен сцената, когато получи отрицателен отговор.

В Къщата Съквартирантите посрещнаха Качанови с радостни възгласи. Единственият, който не се зарадва да ги види отново, бе Христо Трифонов, който очевидно се надяваше на друг развой на събитията. „Аз какво ти казах”, обърна се той лаконично към Антоний, след което и двамата се заслушаха в разказа на Давид какво им се е случило тази вечер.

източник: "Блясък"