На прага на лятото фолк изпълнителите все повече се замислят как да впечатлят публиката, какви ритми и рими ще накарат хората да загърбят делниците и да помислят за ваканция.

В "Открит микрофон" на радио "Сигнал плюс" Софи Маринова призна, че мечтае да запише песен, която да се превърне в летен хит и да се слуша навсякъде.

"Мисля да направя една лятна песен, защото аз от години не мога да направя хит. Само ми се получават хитове песните в дует с Устата. На него му се получават и самостоятелните парчета, а при мен нещо... не мога да направя този хит, не знам защо" - казва Софи. Въпреки че клипът на новата й песен "Зараза" излиза съвсем скоро, певицата вече мисли за нов сингъл и то не какъв да е.

"Искам да направя тотален хит, а не някакво парче като "Остани". Харесват го, но искам нещо като едно време, когато излезе "Бурята". И малки, и големи звъняха така, където се обърнеш чуваш "Бурята". На Устата му се получават парчетата, но на мен нещо... явно не ми идва музата" - обяснява Маринова.

"Ще се стегна това лято. Мисля да направя хит. Аз бързо правя песните. Стига да ми дойде музата и ще стане. Надявам се лятото да ме попече малко слънцето и да измисля нещо" - зарича се гласовитата Софи.

източник: