Румънеца и Енчев се запалиха по древната наука фън шуй. Двамата подреждат цветята в домовете си според нея и стриктно се пазят от предмети, места и хора, които могат да им донесат негативна енергия, научи "Монитор".

Румънеца има в дома си любим фикус бенджамин, който му е подарък от приятели за освещаването на жилището, и затова много държи на него. Признава, че понякога забравя да го полее - особено когато е на участия в страната, но растението е изключително издръжливо и лесно се възстановява още с първите капки вода. Отглежда и екзотично цвете - шефлера. То също му е подарък от близък човек. „Прочетох в интернет, че шефлерата не трябва да е изложена на пряка слънчева светлина и обича влагата, стремя се да поддържам и температура от 18 - 20 градуса" - философства Румънеца.

В семейството на Енчев „любител градинар" е неговата съпруга. Рапърът обича цветята, но по-скоро им се радва, отколкото да се грижи за тях. „С жена ми отглеждаме хипеаструм - много време ми отне, докато се науча да го произнасям правилно, африканска теменужка, алое и още 2-3 растения, чиито имена и двамата не знаем - казва Енчев. - Общо взето, имаме цветя, които са изключително непретенциозни и лесни за отглеждане в домашни условия" - допълва още той. И признава, че с нетърпение чака деня, в който ще има къща с голяма градина, за да разположи в нея колекцията си от градински джуджета - все още само 4 на брой, които засега красят терасата на жилището му.

Рапърите си падат и по цветя върху главите си - най-новата им линия прически, която ще демонстрират в началото на лятото, е доказателство за това.