Звездата на „Литекс“ Ивелин Попов се гушка с фолк певицата Бриана. Двамата се запознали на купон по случаи победата на ловчанлии над „Локомотив“ (София) в средата на април.

За да отбележат този паметен момент, от ръководството на клуба решили да наградят с тържество играчите и поканили едрогърдата брюнетка да ги забавлява. Докарана в оскъдна рокля, Бриана бързо станала обект на интерес и закачки. Единственият който привлякъл вниманието й обаче бил Ивелин. Двамата си разменили телефоните и след няколко проведени разговора си уговорили среща. Близки до Попов разкриват, че за пръв път той е толкова влюбен.

Изпълнителката на „Искам секс“ е успяла да влезе под кожата на футболиста, който от години се слави като отявлен плейбой и скандалджия. В златните си години Полето както го наричат запалянковците от Ловеч, въртял по четири гаджета наведнъж.

Името на Бриана нашумя преди година с волейболмият треньор Мартин Стоев. Тогава сензационно гръмна скандал, че е имала връзка с него в продължение на три години зад гърба на жена му. Скандалът за малко да коства бракът на Стоев, който напусна националния тим и се отдаде на работа в чужбина.