"Всеки момент очаквам да стартира клипа, това ще стане до няколко дни, най-вероятно в началото на седмицата. Клипът вече е почти готов и аз нямам търпение да видя какво сме свършили" - каза певицата в интервю за Signal.bg.

Известен факт е, че Димана е от самокритичните изпълнители. Тя даде оценка за играта си във новия проект. "По моя оценка усетих, че бях по-освободена, но може би и самата песен предразполага за по-свободно държание.

Песента е доста динамична и е лятно парче, като цяло. Видеото е със история, има няколко по-предизвикателни сцени. С партньора, с който участвахме заедно имахме по-интимни сцени, но не сме прекалили, всичко е в рамките на нормалното" - разказа Димана.

"Оборотен" е дело на Митко Петров и Росен Димитров, като певицата дала насоки на Росен за текста. "Исках да е с малко по-провокативен текст, като за лятото и затова решихме и заглавието да е "Оборотен".

За текста беше моя идеята какво точно да изпея, а Росен доразви текста. Смятам, че до този момент не е имало песен с такава тематика. Любимата ми фраза от песента е от припева: Оборотен станал си, но за мен използван си" - сподели Димана.

източник: