Звездната двойка, която няма брак, но има двегодишна дъщеря Нала, в момента се опитва да уреди финансовите си отношения и попечителството върху детето.

Решението за раздялата било взето от Габриел и според слуховете един от най-важните фактори за него била деветгодишната разлика във възрастта им.

"Габриел просто почувства, че нещата вече не вървят. В началото на тяхната връзка разликата във възрастта им не го интересуваше, тя беше най-красивата жена, с която някога беше излизал и беше много влюбен в нея.

Но с течение на времето възрастовата разлика започна все повече да му тежи, почувства, че трябва да сложи край на връзката си с Хали" съобщи близък до модела източник.

Двамата се разделил преди няколко месеца и Хали се е свързала с адвоката по семейно право Джуди Богън, за да уреди попечителството върху Нала и финансовите въпроси.

"Основната тревога на Габриел е попечителството върху Нала. Той обича това момиченце повече от всичко и иска двамата с Холи да си поделят по равно физическото попечителство върху детето, с което тя е съгласна", допълни източникът. "От финансова гледна точка Габриел има прилични доходи от кариерата си на модел, в порядъка на 700 000 долара годишно, така че няма финансови затруднения и не иска нитоцент от Хали.

Той желае само къщата им в Канада. Може да се каже, че двамата се разделиха приятелски", посочва източникът. Въпреки че има успешна кариера с киното, Хали Бери няма късмет в любовта. Носителката на “Оскар“ се разведе с първия си съпруг, бившия бейзболист Дейвид Джъстис през 1997 г след 4 години брак.

Вторият й брак с музиканта Ерик Бенет също издържа само 4 години. Двамата се разделиха, след като тя разбра, че й е изневерявал.

След двата си неуспешни брака Бери се зарече да не се омъжва за Габриел, защото не се нуждае от брачно свидетелство, за да се чувства щастлива.

източник: БГНЕС