В третия си брой родният Penthouse поднася няколко изключителни фотосесии в соц стилистика по случай 1-ви май, боен празник на труда, както казваха по времето на Тато.

Неземно сексапилната италианска еротична звезда Еделвайс, която е родена в Сибир е на корицата. Заедно с мъжа си Алекс Ломски тя застават на мястото на работника и селянката-колхозничка, които красяха началото на съветските филми в социалистическата епоха. Това решение определено е добро. Със сигурност еротични партита на Еделвайс ще се радват на огромен успех, дори да държи сърп.

Огнената блондинка има и тази събота възбуждащи участия на Апенините. И тя, и Алекс пуснаха корицата в профилите си във Facebook.

“В момента сме в Италия, но скоро ще дойдем в България”, разкри Алекс Ломски по информация на vip-bg.info.

Списанието предлага и други вълнуващи соц изкшения – тройна фотосесия във влак и една разгорещена пощальонка. Не пропускайте и изрисуваната от Иван Яхнаджиев Деси Полизоева, която беше момиче на месеца в миналия брой.

Milla MicOff и Димитър Митовски с неговата „Мисия Лондон“ този месец ни дават надежда, че не всичко в нашата държава е мисия невъзможна. Много други горещи материали и подарък – ДВД с мейкинга на сесията на Еделвайс.