Дълго критата любов между "Мис България" и президента на волейболен клуб ЦСКА Георги Георгиев за първи път бе призната в рубриката на bLife "На тясно с Патриция Кирилова". Двамата влюбени се появиха на представянето на новия модел "Мазерати Гран Кабрио".

За първи път те се съгласиха да застанат заедно пред камерите за първото си съвместно интервю през последните пет години, през които любовта им преодоля всички препятствия, интриги и проблеми. Двамата имат дъщеря - Виктория, която вече стана на година и половина.

"Една от причините толкова време да крием връзката си е завистта. Но след толкова години заедно няма как да се крием повече", каза с усмивка Галена, която е сред най-успешните модели у нас. В типичния си откровен стил тя признава пред микрофона на Патриция, че в България всичко се продава - и титли, и модели.

"Виждала съм как мои приятели си поръчват момичета. Чувала съм и за каталозите с модели", казва още тя. И допълва, че скандалните разкрития на bLife за наши модели, които се продават през английски сайтове, не са медийна измислица. "Във всяко нещо има и доза истина", категорична е тя. Галена разкрива и тайната на успеха в любовта. "Когато двама души си имат доверие, въпреки скандалите, без които не може, връзката им оцелява", допълва тя.

И признава, че сърцето й е избрало Георги. С него се чувства наистина щастлива и въпреки че е сред най-желаните жени у нас и безкрайните редици от почитатели, тя е сигурна, че това е мъжът на живота й. Пред камерите на bLife президентът на волейболен клуб ЦСКА признава, че още в понеделник ще стане ясно дали ще оглави футболен клуб Ботев - Пловдив.