Неотдавна в медиите гръмна клюката, че ДесиСлава ще се омъжва, и най-вече, че била открила бъдещия си мъж. Сватба обаче, няма да има!

„Нямам представа как точно извадиха от контекста, че ще се омъжвам, като думите ми въобще не бяха такива. Не смятам да излагам на показ личния си живот. И не коментирам дали имам мъж до себе си или не... Никога не съм била гадже с Галин Иванов. Приятели сме" - коментира за „Хай клуб" тогава Деси, но по-късно пред друга медия призна, че наистина има любим човек до себе си, но не разкри кой е той.

Миналата седмица обаче най-сетне стана ясно - това действително е футболистът на Славия Галин Иванов, който придружаваше любимата си на участие в елитен столичен клуб миналата сряда и вечерта двамата не криеха чувствата си.

Попфолк певицата пя до зори и типично в свой стил направо подлуди гостите. А след това се присъедини към компанията на любимия си, с който си размениха целувки пред всички без дори да се крият.



На партито прозвучаха песните „Черен сняг", „Лъжа", „Бели нощи", „Без тях не можем" и други, а за половинката си Деси специално изпя „Два магнита", като каза, че „тази вечер е настроена любовно и това е нейната любима песен за един специален човек..."